logoOfflineBranduri

Wurth

De la wurth am plecat

Vezi toate produsele
Astor

Numele de ASTOR provine de la faimoasa familie Astor, primul descendent fiind Jacob ASTOR nascut in Germania 1763. A migrat in america devenind primul multimilonar. In scurt timp familia Astor domina inalta societate din Europa si S.U.A.

Astor devine sinonim cu luvul si "savoir vivre".

Astor Color Cosmetics a fost lansat in Germania 1952.

Creeaza produse cosmetice de inalta calitate de 60 de ani, oferind posibilitatea fiecarei femei sa-si exprime frumusetea in orice situatie.

Culorile Astor au dat in mod repetat startul trendurilor si au motivat generatii intregi de femeisa-si insuseasca frumusetea.

Gama premium, dar accesibila adresandu-se in mod special persoanelor de 30 + si ingeneral tuturor femeilor ce pretuiesc frumosul, celor care au stil, personalitate, celor pretentioase, dar cumpatate care aleg doar produse de calitatecu un raport corect intre calitate-pret.

Un brand LUXURY in MASS.

Este un brand colorat, dar in acelasi timp stilat, creat special pentru a te ajuta sa iti trasezi propriul stil.

AMBASADOARE GLOBALE:

O privire perfecta, beauty made in Europa, faima internationala, apreciata de femei, lifestyle in stil ASTOR, credibila, accesibila, autoritate in fashion, mama si femeie de afaceri...nimeni aslta decat HEIDI KLUM.

Vezi toate produsele
Miss Sporty

Brand tanar in pas cu moda.

Se adreseaza in special fetelor cu varsta cuprinsa intre 16-25 de ani - NEXT GENERATION ce alerga dupa ultimele trend-uri si copiaza stilul vedetelor incercand sa-si defineasca propriul stil.

SLOGAN:

"Make up your world"!

Produse inovative cu design actual.

Profilul generatiei "NEXT" carora le place sa se distreze si sa experimentez, cauta ultimele noutati, nu sunt fidele unor anumite marci, le place sa fie in centrul atentiei, versate de la GIRL la SUPERSTAR, le place sa se transforme, generatia INTERNET.

Miss Sporty beneficiaza de echipa de R&D care lucreaza pentru Astor si Rimmel - un mare punct de diferentiere fata de celalalte branduri low-cost.

Formulele & Ambalajele - cele mai de succes se transfera si la produsele MISS SPORTY.

Vezi toate produsele