logoOfflineInformatii utile

Program

Program

Receptie comenzi telefonice:

Luni-Vineri, 9:00-16:00 / Telefon: 0740.473.819.

Receptie comenzi e-mail:

La orice ora, in orice zi pe adresa de e-mail: comenzi@maju.ro.

Preluarea si expedierea comenzilor

Preluarea si expedierea comenzilor

Comenzile preluate pana in orele 16:00 se pregatesc si se expediaza in aceasi zi.

Comezile preluate dupa orele 16:00 se pregatesc si se expediaza a doua zi de dimineata.

Comenzile efectuate sambata si duminica, precum si in zilele de sarbatoare legala se opereaza si se exediaza in urmatoarea zi lucratoare.

Miller Industry nu isi asuma responsabilitatea pentru ...

Modalitati de livrare

Modalitati de livrare

Curier Rapid:

Coletul se expediaza prin CARGUS dupa confirmarea telefonica a comenzii.

Conditii de returnare

Conditii de returnare

Conform Ordonantei de Guvern nr. 130/200, clientul are dreptul de a returna orice produs in termne de 10 zile de la receptia acestuia si poate solicita returnarea sumei de bani sau schimbarea cu un alt produs. In ambele cazuri, valoarea in bani returnata sau produsul inlocuit se refera strict la costul produselor, in afara taxelor de transport. Plata transportului aferenta produsului returnat sau sumei totale care face obiectul produsului ii revine clientului. Rambursarea contravalorii produsului sau returnarea sumei de bani se face in termen de 30 zile de la retur.

La retur sunt acceptate doar produsele care respecta intocmai forma in care ele au fost livrate, insotite de factura de achizitie. Nu se admit la retur produse care au fost desfacute, testete, nu au etichetele intacte, au sigilii rupte ori sterse. Astfel, produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original (inclusiv folia protectoare, daca aceasta exista), cu toate accesoriile /consumabilele aferente, fara a reprezenta urme de uzura, modificare sau consum atat in cazul produsului cat si ale acesoriilor/consumabilelor ce il insotesc, cu etichetele de garantie intacte si documentele originale care l-au insotit (factura fiscala, certificat garantie, indtrctiunile de utilizare, etc.).

Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care sa facut si expedierea, la adresa: Sibiu, Str. Goraslau, nr. 6, bl. T16, sc. B, et. 3, ap. 35.

Maju.ro va inapoia valoarea comenzii (excluzand taxele de transport) in cel mult 30 de zile de la data returnarii, prin transfer bancar in contul specificat de client.

Livrare gratuita

Livrare gratuita

Valoare minima a comenzii pentru care Maju.ro ofera transport gratuit este de 200,00 lei .

Pentru comenzile sub 200.00 ron, costul livarii este de 16.00 lei.

Local:

Comenzile locale (pe raza localitatii Sibiu) cu o valoare totala mai mare de 100,00 lei beneficiaza de transport gratuit, in sistem door-to-door.